De Klussenier Johan Roetenberg

De Klussenier Johan Roetenberg
De Klussenier Johan Roetenberg

Mozartstraat 5
7582 ES Losser

Dien uw aanvraag in »

053 536 16 30
06 4098 4619
johanroetenberg@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 72581972

Mijn werk

Even voorstellen

 

Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in de omgeving van Losser, Enschede of Oldenzaal? Mijn naam is Johan Roetenberg en ik sta klaar voor al uw renovatie en verbouwwerkzaamheden in en rond uw huis.

Mijn werkzame leven ben ik, na de LTS en MTS bouwkunde, begonnen in de bouw als assistent uitvoerder. Na een slechte periode in de bouw ben ik in de logistiek terecht gekomen, om uiteindelijk te gaan werken als planner & inkoop in de textiel. Tijdens deze periode ben ik altijd actief geweest met het verbouwen en renoveren in de avonduren.

Mijn specialiteiten zijn het uitvoeren van timmerwerk en het verzorgen van tegelwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van inbouwkasten, carports, het betegelen van toiletten en overig maatwerk op het gebied van timmeren en tegelen. Daarnaast bent u ook voor onder andere installatiewerk en het aanleggen van bestratingen bij mij aan het juiste adres.

Ook voor groter werk als zolderverbouwingen, badkamers renoveren of het plaatsen van een dakkapel kunt u mij bellen. Daarnaast kan ik met mijn ervaring u deskundig advies geven over uw wensen en voorkeuren, net als advies over het gebruik van de juiste materialen.

Wanneer u met mij in zee gaat heeft u vanaf de aanvraag tot en met de oplevering één contactpersoon en aanspreekpunt. Dit maakt het voor u gedurende het project zeer overzichtelijk.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op zodat we uw wensen kunnen doorspreken. Ik kom graag langs om de mogelijkheden van uw situatie te bespreken. Vervolgens ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte welke ik graag samen met u doorneem.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Losser voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Timmerwerk
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

Als zeer prettig. Harde werker!Hans uit Hengelo
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Johan.Johan is een echte vakman die goed met je mee denkt en een ontzettende aardige man.Nicole uit Losser
UitstekendJ. uit Enschede
Vriendelijk, betrouwbaar en netjes.Judith uit Haaksbergen
Betrouwbaar, houd je op de hoogte van de werkzaamheden.S uit Overdinkel
Netjes, correct en behulpzaamPascal uit Losser
Ervaren kundige man die goed en kundig zijn opdracht uitvoertLydia uit Enschede
Levert prima werk. Het enige minpuntje vinden wij dat hij teveel hooi op zijn vork neemt en daardoor afspraken verschuift naar een andere dag, waardoor het net voordat de keuken kwam klaar was (terwijl van tevoren werd gezegd dat het werk 1 week zou duren).D uit Enschede
Duidelijk, komt zijn afspraken na . Denkt mee. Hij werkt erg netjesMark uit Losser
Zeer goed. Vooraf wordt de klus goed doorgesproken met daarbij nuttige input van deze klussenier. Bij de uitvoering wordt ook goed meegedacht en het werk wordt netjes en nauwkeurig uitgevoerd. Almere al erg tevreden over Johan Roetenberg.Rik uit Oldenzaal
Zeer rustg overleg mogelijk. Ook bij tegenslagen blijft hij beleefd en redelijkGerben uit Hengelo
Vakman, wekt vertrouwen, perfecte afwerking en afronding.Gerlo uit Enschede
positiefJakob uit Schüttorf
Wij zijn super tevreden over het werk wat Johan Roetenberg heeft uitgevoerd. Het ziet er allemaal keurig uit en er is netjes gewerkt. Johan is inmiddels alweer langs geweest voor de volgende klus.Sascha uit Losser
Betrouwbaar, perfecte afwerking, denkt meeSonja uit Losser

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...